FINANCIAL LEASE

Direct eigenaar worden van uw leaseauto, maar de liquiditeit van uw onderneming behouden? Financial lease biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft en behoud van de fiscale voordelen van koop.  Maar met de voordelen van financiële spreiding en flexibiliteit van lease. 

Financial lease: een vast maandbedrag en looptijd
Het maandelijkse leasebedrag bestaat bij financial lease alleen uit rente en afschrijving. U betaalt gedurende de looptijd elke maand hetzelfde bedrag waardoor u weet waar u precies aan toe bent.

Profiteren van fiscale voordelen
Bij financial lease bent u gelijk eigenaar van uw auto. Het grote voordeel is dat u daarom de BTW kunt terugvorderen en dat u kunt profiteren van aantrekkelijke afschrijvings- en investeringsregelingen. Daarentegen bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten als gevolg van schade, een defect, onderhoud, etc.

Door middel van een slottermijn wordt uw maandtarief extra laag. Wanneer uw slottermijn aan het einde van het contract lager is dan de verwachte restwaarde, bouwt u een stukje overwaarde op die u weer kunt gebruiken voor aanschaf van de volgende auto.

Alle voordelen van Financial Lease

  • Aantrekkelijk, vast leasebedrag per maand. U betaalt alleen rente en afschrijving.
  • U profiteert mogelijk van afschrijvings- en investeringsregelingen.
  • Uw auto heeft waarde na afloop van de leaseperiode.
  • U kunt de BTW op uw auto terugvorderen.
  • U bent vanaf dag 1 eigenaar van de auto.
  • U kunt zelf de looptijd bepalen.